Idégrundlag: Kældervine på loftet

Vi har siden 1997 valgt at dele vores store passion for vine med andre vinelskere. Grundstenen for vores passion er interessen for at finde de små – ofte ukendte – perler, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne vinkender og andre feinschmeckere.

Skatkammer_trappe_217x157Vores vinsortiment består kun af naturens egne råvarer, udelukkende forarbejdet og tilsat menneskets arbejdsomhed og opfindsomhed.

Vin er en smagssag. Det ved vi alle. Det vigtige ved vin er, at man nyder den vin, man selv syntes smager bedst. Måske smager vinen bedst pga. druetypen, håndværket - eller prisen. Måske er det fordi, etiketten er smuk eller stilfuld. Måske er det fordi, vinen bringer minder frem om et specielt øjeblik fra en rejse - eller måske har man besøgt vinhuset. Der er rigtig mange muligheder og årsager til, at man syntes godt om en vin.

Hos Greenwood Fine Wine forsøger vi "kun" at slå på tre strenge for ikke at skabe forvirring omkring vinene: Vinen, atmosfæren og prisen.

 

VINEN

Med vinen mener vi, at vi forsøger at finde frem til vine, der er et resultat af godt håndværk, som gør vinen kompleks og spændende. Lige såvel som et godt håndværk er afgørende for vinen, er druetyper og jordbundsforhold det i samme grad.

Vi rejser rundt i de mest delikate vindistrikter i Norditalien og Frankrig, hvorfra vi håndplukker vinene, der alle er specielt udvalgte. Vi forsøger at finde anderledes såvel som evige klassiske druetyper, for at gøre vores sortiment indbydende.

Vi køber ikke vine, der er produceret på mindre kendte druesorter, blot fordi de er ukendte. Vi køber vine, der er produceret på anderledes druesorter og som giver vine, der kvalitetsmæssigt er fuldt på højde med, hvad klassiske og velkendte druetyper kan tilbyde.

 

ATMOSFÆREN

Når du smager en vin fra Greenwood Fine Wine første gang, er vi stolte af, at det ofte foregår oppe i vores "vinkælder på loftet". Her har vi forsøgt at skabe en unik atmosfære, der giver et samspil mellem vinene og den over firehundrede år gamle ejendom, som er placeret centralt i den ældste del af København - også kaldet middelalderbyen. Vores vine opbevares tempereret.

 

PRISEN

En vin behøver ikke være meget dyr for at være meget god. Den behøver heller ikke at være det modsatte. Hos Greenwood Fine Wine er en god vin en vin, hvor du får oplevelsen af en vin, som burde koste mere, end den gør.

Altså: Fine vine til fine priser. Vi lader andre om at sælge dårlig vin billigst muligt. Godt håndværk koster penge. Vi handler kun med vine, der er resultatet af et godt håndværk, men som vi kan tilbyde til yderst fornuftige priser.

Greenwood Fine Wine | Smedegården | Vestergade 4 | 1456 København K | Tlf. 33 12 13 19 | vin@greenwoodco.dk
Se Kvalitetsrapport   Se vores facebook gruppe